Programmatie

Ontdek de muziek op Shanti Town

Klik op de foto's voor een voorproefje van de muziek!

Sindicato Sonico

Sindicato Sonico

In het kort spelen ze Mestizo. In het lang omschrijven ze het zelf als Latin-Ska-Mariachi-Funk&Roll. Onder de naam Sindicato Sonico leggen ze reeds sinds 2000 menig festivalpubliek het vuur aan de schenen. Zonder twijfel gaat de dansmicrobe beginne jeuken en zal er menig heup ontwricht worden tijdens hun show op Shanti Town. A Bailar!

Shaman Festival

Shaman Festival

Een band die beweert Kermispunk/Turbofestiv te spelen, is er een om bang van te krijgen, en terecht! Shaman Festival brengt een uiterst creatieve en licht anarchistische mix van Ska, Gipsy, Uptempo Beats en Punk. Vrijheid en feest staan centraal tijdens hun optredens, en laat dat nu net twee woorden zijn die door de Shanti’s uitermate gekoesterd worden!

Radio Negra

Radio Negra

Radio Negra staat voor een lastige opdracht op Shanti Town 2018. Ze moeten erin slagen om uit een uitgeput, bezweet en becocktailed festivalpubliek toch nog een serieuze eindsprint te persen.
Ongetwijfeld dat dit gaat lukken, want met hun geheel van eigen twist voorziene covers van Manu Chao, Buena Vista Social Club, Bob Marley en The Specials spelen ze in no time de weide nog een laatste keer plat!
Me gustas Shanti Town, me gustas Radio Negra y me gustas tu!

High Grade Sound

High Grade Sound

Deze Antwerpenaren behoren tot de beste sounds van België en sluiten Shanti Town 2018 af inna true Jamaican reggae dancehall style. Soundsystem Alert!

El Juntacadaveres

El Juntacadáveres

El Juntacadáveres, opgericht door Enrique Noviello, een Argentijnse Bandoneon-en saxofoonspeler, brengt een aanstekelijk en uiterst energie vorm van Tango. Het genre wordt op geheel creatieve wijze versmolten met genres als hiphop, jazz, rock en reggae. De band maakte al in binnen en buitenland furore en op 30 juni zorgen ze zeker weten ook voor een fiesta a la manera Argentina!

Poppy

Poppy

Bij Poppy is het niet nodig een ingewikkelde beschrijving te geven van het genre dat ze brengen. Eenvoudiger is te zeggen dat het een groep doorwinterde muzikanten betreft die zweren bij de heilige drievuldigheid van Reggae, Dub en Ska. Ze steken de lont aan op Shanti Town 2018 en voor deze taak konden we ons geen betere band wensen!